Гиря 4yourhealth Kettlebell ABS 8 kg Чорна

Гиря 4yourhealth Kettlebell ABS 8 kg Чорна
Гиря 4yourhealth Kettlebell ABS 8 kg Чорна
599
Нет в наличии
Вес
8кг
10кг

Кратко о товаре

Бренд Cross
Вес 8кг
Размер 8 kg

Оригинальный товар Cross

Похожие товары

Гиря чугунная RN-SPORT 8 кг металлическая, цвет бронза
Вес: 8кг
1 040
Есть в наличии Нет в наличии
Гиря виниловая Stein 4 кг
Вес: 4кг
1 000 800
Есть в наличии Нет в наличии
Скидка 20%
Гиря чугунная RN-SPORT 8 кг металлическая, черная
Вес: 8кг
990
Есть в наличии Нет в наличии
Гиря виниловая на 2кг RN-Sport (As-02)
Вес: 2кг
250
Есть в наличии Нет в наличии

Описание Гиря 4yourhealth Kettlebell ABS 8 kg Чорна

Композитна гиря 8 кг чорна
Ідеально підходить для домашнього тренажерного залу

Специфікація:

  • Матеріал: цемент, ПЕ
  • Діаметр кулі:  см
  • Висота:  см
  • Ширина всієї ручки:  см

Гиря – це повноцінне тренування: лише з однією вагою ви опрацюєте більшість своїх м’язів протягом години, що допоможе схуднути та покращити вашу фізичну форму. Тому все більше людей кидають заняття в тренажерному залі, відзначаючи, що гирі набагато ефективніше. Завдяки цій вазі ви, не виходячи з дому, будете виконувати тренування, яке залучить всі найважливіші групи м'язів

Тренування з такими вагами вимогливі та інтенсивні, призначені для людей, які люблять фізичні навантаження та хочуть досягти відмінних результатів без будь-яких допоміжних засобів.

Дуже важливим елементом гирі є їх ергономічна форма і згаданий зручний хват. Завдяки цим функціям вони забезпечують безпеку під час тренувань і надійно лежать в руці. Плоске дно гарантує стабільну опору, а широкий діапазон ваги дозволяє точно підібрати вантаж відповідно до ваших потреб.

Новачки, які не знайомі з можливостями тренувань з використанням гирі, часто запитують - навіщо вони мені, якщо у мене є гантелі? Ну а гантелі ніколи не замінять обтяження. Це пов’язано зі згаданою вище формою гирі. Завдяки цьому центр ваги зміщується до центру ваги гантелей. В результаті м'язи передпліч набагато більше залучаються до роботи - тому вони змушують тіло зберігати рівновагу, що залучає практично всі м'язи. Крім того, гирі дозволяють виконувати різноманітні вправи, які залучають м'язи не тільки верхньої частини тіла, а гантелі, на жаль, підходять не для всіх.

Звичайно, тренування з обтяженнями - це в першу чергу сила і витривалість. Однак, окрім цих двох моторних навичок, він також розвиває координацію, глибокі почуття, рівновагу та гнучкість. Завдяки такому великому вибору вправ з цим пристосуванням ви зможете сформувати всю свою фігуру без використання іншого обладнання.

Основною вправою з використанням гирі є т.зв свінг, що має багато різних форм виконання. Оскільки гиря народилася в Росії, російські гойдалки також є найпопулярнішою формою. Вправа передбачає розгойдування гирі двома руками. У вихідному положенні вага розташовується між ніг, а в кінцевому - на рівні грудей. Тільки за допомогою цієї однієї вправи ви зміцните більшу частину своїх м'язів, підвищите витривалість і силу суглобів, поліпшите роботу серцево-судинної системи. Стільки переваг лише в одній вправі з використанням одного пристрою.

Переваги занять з гирею:

Тренування з використанням гирі не тільки покращать вашу силу та витривалість, але й допоможуть вам спалити жир, сформувати своє тіло, не побоюючись зайвого набору м’язової маси. Крім того, завдяки тренуванням з обтяженнями вам буде набагато легше виконувати повсякденні дії, завдяки чому ви уникнете травм, наприклад, під час підйому важких предметів або при нахилі. Ви також убезпечите себе від дефектів постави та болю в спині, адже тренування з гирями також залучає глибокі м’язи, які важко стимулювати гантелями чи штангою. Оскільки вправи можуть бути дуже інтенсивними, тренування покращать загальний стан організму, а значить, і роботу кровоносної системи. Тренування з обтяженнями із залученням великої кількості м’язів під час однієї вправи витрачає велику кількість калорій, що призводить до швидкої втрати непотрібних кілограмів.

  • Підвищення сили й витривалості всього тіла без видимого розвитку м'язів
  • Підвищення гнучкості, поліпшення рухової координації, моторики й, як наслідок, загальної фізичної підготовки.
  • Профілактика болю в спині та виправлення дефектів постави
  • Швидка втрата ваги
  • Поліпшення стану

Отзывы о товаре 2

Просмотренные товары

Гиря 4yourhealth Kettlebell ABS 8 kg Чорна
Вес: 8кг Размер: 8 kg
599
Есть в наличии Нет в наличии
Вес
2кг
4кг
6кг
8кг
10кг
12кг
16кг
20кг