Статті та новини про боксерське екіпірування

Фітбокс - тренування та особливості. Відмінності від боксу
20.11.2021 Блог

Важливі особливості тренувань з фітбоксу для дівчат. Головні відмінності класичного боксу від фітнесу боксу, чим він корисніший і безпечніший.

Тренування з боксу в домашніх умовах: основи та покрокове керівництво
14.09.2021 Блог

Щоб виконувати повноцінні тренування з боксу будинку, не обійтися без потрібного спорядження. Що знадобиться для тренування боксу в домашніх умовах, визначивши, яку суму можна виділити з домашнього бюджету. Купити необхідне екіпірування та спортивне спорядження необхідно ще до того, як приступити до освоєння стійок та відпрацювання ударів. Можливо, все одразу й не вдасться придбати, але треба пам'ятати про базовий список.

Як правильно бити лоу-кік – самостійні тренування
28.08.2021 Блог

"Лоу кік" у кікбоксингу - це низький удар стопою або гомілом по нозі суперника. Як правильно бити лоу-кік? Більшістю бійців він наноситься в область стегна, по литкових м'язах або гомілки. Удар активно застосовується в MMA та різних видах бойових мистецтв, крім кікбоксингу та муай-тай. Наприклад, у караті ця техніка одержала назву «гедан-маваші-гері».

Бокс для дорослих-початківців: з чого почати тренування новачкові
15.08.2021 Блог

1. Заняття цією дисципліною дозволяє виробити навички захисту. Адже самооборона вкрай важлива у наш час і хлопцю треба вміти постояти за себе та за ближнього у різних ситуаціях. 2. Розвивається фізична сила і психічний стан, людина стає впевненішою у собі й сильною. 3. Головне правила боксерів – «агресію залишати в залі», тому боксери більш стресостійкі у повсякденному житті.

Як навчитися битися в домашніх умовах? Практичні поради
06.08.2021 Блог

Сьогодні кожен із нас може стати учасником бійки у будь-який час доби та в будь-якому місці. Щоб правильно вийти з неї, потрібно знати кілька правил. Але пам'ятайте "Найкраща бійка та, якої не було", не вступайте в бійку за можливості. Так ви убезпечите себе і можливо своїх близьких.

Як вибрати боксерські рукавички? Їх види та особливості
19.07.2021 Блог

Для занять боксом необхідно правильно підібрати рукавички. Це одна з основних умов для якісних тренувань. Однак при виборі важливо дотримуватись певних правил.

Як правильно бити боксерську грушу? Техніка тренувань (відео)
19.07.2021 Блог

Для будь-якого бійця боксерська груша, як і мішок, є незамінними атрибутами у процесі боксування. Здається, що нічого складного немає: надягнув спеціальні рукавички, стиснув руки в кулаки і що є сил бий по снаряду. Однак для досягнення хорошого результату, бити по боксерській груші потрібно правильно. Для початку необхідно вибрати сам атрибут, подивитися та купити боксерський мішок ви можете на нашому сайті.

Рейтинг найкращих боксерських шоломів, ТОП-10 шоломів для боксу в Україні
22.03.2021 Блог

Ми абсолютно згодні з тим, що якісний боксерський шолом – один із найголовніших предметів бойового спорядження. Незалежно від того, чи ви є абсолютним новачком у бойових видах спорту або професійним боксером, наявність кращих шоломів для боксу може мати велике значення для якості ваших тренувань.

Найкращі боксерські рукавички, ТОП-10 рукавичок для боксу 2021
22.03.2021 Блог

Кожен хороший боксер потребує чудової пари якісних боксерських рукавичок. Неважливо, якщо ви професіонал, ентузіаст або новачок, ви не можете просто сліпо вибрати найкрасивіші рукавички або найдешевші рукавички та покінчити з цим. Використання неправильних рукавичок може пошкодити руки. Ось чому ви повинні витратити час на вибір найкращих боксерських рукавичок.

Навіщо потрібні боксерські бинти?
22.03.2021 Блог

Захист рук існував ще в античні часи, коли навіть якісь основи боксу в його сучасному розумінні ще не зародилися. У Греції та Стародавньому Римі, бійці, що беруть участь у панкратіоні або спортивних кулачних битвах намотували на власні зап'ястя стрічки зі шкіри, що оберігають їх від пошкоджень. Цей атрибут мав назву «цест» і використовувався стародавніми спортсменами у багатьох модифікаціях. Сьогодні ціна на боксерські бинти доступна кожному, залежно від цілей та підготовки, застосовують практично всі професіонали контактних бойових єдиноборств, до складу яких входять акцентовані удари кулаками.